Projektet veçante dhe
nenshkrimi arkitektonike ASA…

Bodrum Caddesi No.9/B Yalıkavak 48990 Bodrum / MuğlaT: +90 252 385 2378F: +90 252 385 2379

2.adres

Ne si Asa Mimarlik
po formojmë vende të reja për të jetuar.

Ne arritëm në ditët e sotme me projektet tona të cilat janë të përpikëta, vënë në qendër të vëmendjes klientin,  janë në përshtatje me ambientin dhe shprehin stilin tonë arkitektural. .

Në dizajnet e projekteve tona gjithmonë synojmë të realizojmë punë të tilla që janë specifike sipas personit dhe përpiqemi të kapim atë çka është e veçantë. Që nga rezidencat deri te shtëpitë tradicionale prej guri, nga strukturat turistike e deri në qëndrat e bizneseve realizuam projekte të ndryshme funksionale dhe të përshtatshme me mjedisin.

Ne i ndjekim zhvillimet e fundit qoftë në arkitekturën tradicionale qoftë në atë moderne, dhe në këtë mënyrë rinovojmë veten tonë duke përdorur elementë të ri në dizajnet dhe aplikimet tona.

Edhe projektet tona që zënë vend në shtypin lokal dhe vendor na bëjnë të ndjejmë se jemi në rrugë të drejtë.

Jemi krenarë të kemi nënshkruar kaq shumë projekte ndër vite në Gadishullin e Bodrumit.

Ali Savaş Alkan / Mimar Ali Savaş Alkan / Arkitekt

1999 muaji maj, lindi ideja për "ASA Mimarlik" me dizajnin e logos e cila "u derdh" mbi një pecetë...

Kuruluş Logo
2000

U hap faqja jonë në internet dhe u prit mirë nga audienca

2001

Revista Villa Dekorasyon trajtoi një nga projektet tona.

2002

U ndjemë krenarë kur projekti ynë mori pjesë në librin "Vilat më të bukura në botë", botim ky i revistës 'Villa Dekorasyon'

2003

Përfundoi prjekti ynë i hotelit butik në Gumbet, Bodrum

2004

Përfundoi proojekti ynë "Villa Ruby" i cili dallon me veçoritë karaktersitike.

2005

Projekti i përgatitur për jashtë shtetit i përbërë nga 95 rezidenca u realizua brenda vetëm 8 muajsh.

2006

Projekti ynë “Villa Ruby”  u publikua në revistën Maison Francaise.

2007
2008

U përgatit dhe brenda 1 viti u zbatua projekti "Belha Evi", i cili është i pari i lloji të tij në Turqi dhe i cili përmban shumë shembuj nga kultura arkitekturore e Anadollit.

2009

“Krahas projekteve “Bostancı İş Merkezi” dhe “Villa Tanrıverdi”, u realizuan edhe shumë punime të tjera të restaurimit dhe ndërtimit.

2010

Krahas projekteve “Villa Altıntaş” dhe “Villa Akdoğan”, u realizuan edhe shumë punime të tjera të restaurimit dhe ndërtimit.

2011

U realizuan projektet “Villa Polat”, “Villa Akdeniz” dhe “Bodrum Twins” dhe filloi zbatimi i tyre.

2012

“Villa Suada” u ble nga kompania jonë dhe rilindi me një koncept të ri.

2013

U përgatit projekti “Lugga Butik Otel”  dhe u zbatua brenda një periudhe të shkrutër  6 mujore në korrik të vitit 2013 u hap për turizëm.

2014

“Latanya Otel” u ridiziajnua ndërtesa edhe njëherë.
U përgatitën projektet “Villa Özsöz” dhe “Villa Yeterler” dhe filloi zbatimi i tyre.

2015

Përfundoi ndërtimi i  “Villa Özsöz” , u përgatit projekti “Villa Zultan's”

2016

U përgatitën projektet “Natura Yalıkavak”, “Kuzey Life Evleri”, “Sandima Konağı”, “Novo Center”.

Kuruluş Logo

Bodrum Caddesi No.9/B Yalıkavak 48990 Bodrum / MuğlaT: +90 252 385 2378F: +90 252 385 2379

2.adres
Hizmetlerimiz

KONTRATA E PROJEKTIT

Asa Architecture, format origjinale arkitektonike, teknikat pioniere e ndërtimit dhe materialeve me cilësi të lartë të cilat janë formësimin fytyrën e re të epokës moderne duke sjellë së bashku fuqi punëtore shumë të aftë.

Pasurive të, shtëpitë prej guri tradicionale, strukturat bujqësore, rrethe të biznesit deri në nënshkruesve të arkitekturës dhe ndërtimin e projekteve të ndryshme ne jemi, ne kemi për qëllim për të kombinuar format tradicionale të arkitekturës lokale me arkitekturë moderne. ndjekur nga afër zhvillimet në këtë sektor, duke përdorur një brez të ri të projektimit dhe të ndërtimit elementeve për aplikimet në bodrum ne përpiqemi për të shprehur arkitekturën tonë të stilit.

RINOVIMI

Asa rinovimi, hapësira që jetojnë në lidhje me strukturën dhe arkitekturën e tyre me një kalim në jetën e ardhshme.

Njerëzit që jetojnë në një vend të tillë të veçantë për t'u ulur në ëndrrat e mbjelljes një kostum fustan dhe pyet veten. Ne jemi në shtëpi tuaj me një ashpërsi qepur ne përpiqemi për të riformuar strukturën tuaj të jetës dhe duke pasur parasysh të gjitha detajet.

Hizmetlerimiz

Bodrum Caddesi No.9/B Yalıkavak 48990 Bodrum / MuğlaT: +90 252 385 2378F: +90 252 385 2379

2.adres

Duke plotësuar këtë formular (duke mos e lënë asnjë të shprazët) , ju kontaktoni me ne !

Loading